субота, 24 липня 2010 р.

Соціальні програми запрацювали у Пантаївці


 20 липня у Пантаївці запрацював соціальний комплекс – магазин продовольчих товарів «Лукошко» і аптека «Золотой Клєвєр». Олександрійці вже знайомі з соціальним комплексом, що знаходиться за адресою вулиця Свердлова, 1 – він відкрився у вересні 2009 року. З цього часу, завдяки Олександрійському міському благодійному фонду «Українські соціальні програми», пільгові категорії населення мають знижку при купівлі групи продовольчих товарів у магазині і ліків в аптеці. Пантаївчани, знаючи про олександрійський досвід, ще у минулому році висловили побажання мати такий комплекс і у своєму населеному пункті – про це на урочистому відкритті комплексу розповів секретар селищної ради Леонід Кальницький.
Самі ж пантаївчани розповіли і про свої щоденні турботи – ціни на продукти в пантаївських магазинах відчутно вище, ніж в олександрійських. Тому, місцеві жителі мали бажання обслуговуватися у торгівельних закладах з цінами, хоча б, не вищими за олександрійські. За відсутності таких пропозицій, пантаївчани мусили їздити «скуплятися» до міста. Потреба в аптеці теж була з числа нагальних. З пропозиціями допомогти Пантаївці громада звернулася до засновника Олександрійського міського благодійного фонду «Українські соціальні програми», депутата обласної ради Віталія Журавльова. Зважаючи на чисельні прохання громадян, влітку 2010 року «Українські соціальні програми» відкрили аптеку і магазин – пантаївчани тепер можуть відчувати себе більш соціально захищеними.
 На урочистому відкритті присутніх з приємною подією привітала співзасновник благодійного фонду, депутат міської ради Олена Богоявленська: «Дуже хочеться, щоб у аптеці ви купували більше вітамінів, аніж ліків – бажаю усім пантаївчанам здоров’я і ласкаво прошу на новосілля».
 Втім, в аптеці на данний момент уважно вивчаються пропозиції від громадян – зворотній зв’язок є важливою складовою для дотримання соціальних стандартів. Щодо продуктового магазину, то вже самі жителі відразу запропонували завозити продуктів побільше – мовляв, з такими цінами дуже швидко все «розберуть».  

Наш кор..



Немає коментарів:

Дописати коментар