понеділок, 19 липня 2010 р.

Олександрійський Карлсон


Незрозуміло, що стало причиною цієї надзвичайної події – неймовірна спека, алкогольний передоз чи все разом узяте, але факти цього, можна сказати, щасливого випадку стали ще одним приводом для роздумів над незбагненністю людської природи.
Увечері 12 липня олександрійські рятувальники отримали незвичайне повідомлення – на козирку балкона дев’ятого поверху будинку №31, що по вулиці Героїв Сталінграда, лежить людина. Виїздом на виклик керував особисто виконуючий обов’язки начальника Олександрійського міського управління ГУ МНС в Кіровоградській області підполковник служби цивільного захисту Микола Олійник. По висувній драбині до козирка балкону 9-го поверху піднявся старший сержант служби цивільного захисту Богдан Боложинський.
Рятувальник побачив громадянина, який солодко спав у такому незвичному для відпочинку місці. Як виявилося, громадянин був у нетверезому стані, що не зменшувало сенсаційності ситуації – олександрійські пияки «звикли» ризикувати у більш консервативний спосіб, аніж «високогірний» вечірній сон на краєчку власного життя. Тепер, коли картина прояснилася, задача рятувальника доповнилася ще однією складовою – до «врятувати» і «допомогти» додалося ще й «розбудити». Задача не з простих – громадянин «будитися» не хотів. Мало того, висував рятувальникам претензії. Мовляв, ідіть, звідки прийшли, і що ви тут робите, взагалі? Врешті-решт, побудка відбулася. Наступний етап – рятування. П’яного і сонного громадянина потрібно було переправити з козирка балкону на дах будинку. Цей етап минувся успішно – на даху дев’ятиповерхівки врятованого громадянина зустрічала урочиста делегація у складі співробітника міліції і двох сусідів, які доповіли, що через постійне зловживання алкоголем, даний громадянин часто веде себе неконтрольовано. Врятованим виявився безробітний громадянин О., 1975 року народження. 
Наш кор. За інформацією
Олександрійського МУ ГУ МНС України в Кіровоградській області

Немає коментарів:

Дописати коментар