середа, 14 липня 2010 р.

Розваги риболовів

Страшний суботній буревій і злива не стали на заваді риболовам, які вранці 11 липня прибували до Перемозького водоймища, де відбувалися змагання на честь Дня рибалки. 


















Свято організували учасники Олександрійської міської громадської організації «Товариство культурного відпочинку та рибалок «Розвага» спільно з Управлінням культури і туризму Олександрійської міської ради. Розповідає голова організації, депутат Олександрійської міської ради Володимир Маліновський: «Нещодавно міська рада довірила нашому товариству нагляд за Перемозькою водоймою. Приємно зазначити, що «Розвага» не тільки підтримує належний порядок на прилеглій території, але і бере участь в організації культурно-масових заходів. Взагалі, пляж біля водойми цим літом став схожий на міні-турбазу – на вихідних тут відпочиває близько 500 олександрійців. Навіть, для тих, кого не влаштовують такі спокійні види відпочинку, як рибалка або засмагання, є альтернатива – на пляжі можна пограти у настільний теніс».
20 зареєстрованих учасників змагань цього дня випробували свою рибальську вдачу. Близько 12 години було визначено переможця. 
Ним став Степан Доков, який переміг аж у двох номінаціях – найбільша вага виловленої риби (2,2 кг) і найбільша впіймана риба (короп вагою 1,25 кг). Учасники змагань були нагороджені призами і пам’ятними грамотами. Наймолодшим учасникам дісталися солодощі. Втім, вболівальники теж залишилися задоволеними – гостей частували справжньою рибальською юшкою, що готувалася прямо біля води. Страву оцінили належним чином – за деякий час від юшки нічого не залишилося. Усього ж було приготовано 16 відер юшки!   
Наш кор.

Немає коментарів:

Дописати коментар